Uitdagingen voor u als adviseur

Hoe maakt u uw klant bewust van de noodzaak van vermogensopbouw?

Webinar

Bekijk hier dit deel van de webinar

Als adviseur kunt u ervoor zorgen dat consumenten zich bewust worden van het belang van vermogensopbouw. U weet als geen ander wat er leeft bij uw klant en kent de financiële situatie en toekomstplannen van uw klant. Bij uitdagende doelen zoals de studie van het kind, maar ook de pensioenopbouw kunt u beleggen als oplossing noemen. Daarbij is het belangrijk dat consumenten bereid zijn het risico van beleggen te accepteren.


Met Beheerd Beleggen komt Nationale-Nederlanden met een nieuw vermogensbeheerproduct waarmee u als adviseur kunt inspelen op de behoefte van uw klanten om op een laagdrempelige manier een zo goed mogelijk rendement te realiseren over hun spaargeld.


En als adviseur hoeft u geen vermogensbeheerder te zijn om Beheerd Beleggen aan te bevelen aan uw klant.
Nationale-Nederlanden is bij Beheerd Beleggen namelijk de beleggingsexpert!


Nationale-Nederlanden stelt de beleggingsportefeuille voor uw klant samen en heeft de zorgplicht. De beleggingsexperts van
Nationale-Nederlanden zorgen er continu voor dat de beleggingen zorgvuldig worden beheerd en in overeenstemming zijn en blijven met het beleggingsprofiel van uw klant. Nationale-Nederlanden is bovendien verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal beleggingsresultaat.