Het belang van een actueel beleggingsprofiel

Een actueel beleggings­profiel voorkomt verrassingen

Onze beleggingsexperts beleggen voor onze klanten op basis van het persoonlijk beleggingsprofiel dat past bij die klanten. Dit is onder andere afhankelijk van hun persoonlijke voorkeuren en financiële situatie. Voordat onze experts voor u de beleggingsportefeuille samenstellen, bepalen we samen met u het beleggingsprofiel dat het beste bij u past.

In de loop van de tijd kan uw persoonlijke of financiële situatie veranderen. Dit kan ervoor zorgen dat uw huidige beleggingsprofiel niet meer bij u past. Door het periodiek toetsen van uw beleggingsprofiel weten wij wat u met uw beleggingen wilt bereiken en hoeveel risico u kunt of wilt lopen. Dit is het uitgangspunt voor de manier waarop onze experts optimaal voor u kunnen beleggen. Als uw beleggingsprofiel niet meer overeenkomt met uw situatie, kunnen de risico’s die u loopt met uw beleggingen afwijken van de risico’s die u kunt of wilt nemen. Dit kan uiteindelijk gevolgen hebben voor uw gehele financiële situatie.

Update uw beleggingsprofiel in mijn.nn in slechts 5 minuten

Iedere twee jaar stelt u opnieuw uw beleggingsprofiel vast. Dit doet u door een aantal vragen te beantwoorden via mijn.nn. Verandert er in de tussentijd iets in uw persoonlijke of financiële situatie? Pas dan direct uw beleggingsprofiel aan via mijn.nn. U kunt uw beleggingsprofiel ieder gewenst moment in slechts vijf minuten updaten. Ga naar mijn.nn. Volg de stappen om uw beleggingsprofiel te actualiseren.

Heeft u vragen?

Hulp nodig bij het actualiseren van uw beleggingsprofiel? Bel dan 088 663 06 63. Onze medewerkers helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met uw financieel adviseur.